Lana tremu prije "Plesa" ubija mirisanjem čepa

U HALJINI koju je za njezin plesni debi kreirala Matija Vuica, Lana Jurčević debitirala je u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" i za engleski valcer s partnerom Hrvojem Kraševcem osvojila drugo mjesto. "Da vam budem iskrena, na probama se nisam opustila kako spada, ali kad je došla emisija, totalno sam se uživjela i to je bilo to", priznaje Lana na svom službenom blogu, koji oblikuje dodatnim dojmovima i fotografijama iz prve emisije.

"Ne smijem vam otkriti tko, ali netko je dofurao malu rakijicu u backstage, svima su se zacaklile oči. Meni se na pomisao alkohola diže želudac, ali morala sam malo pomirisati, a jesam li gucnula, neću vam reći", piše Lana Jurčević i dodaje kako je vrlo zadovoljna svojom prvom izvedbom, kao i suradnjom s plesnim partnerom, Hrvojem Kraševcem.

"Svi su prije emisije šutjeli i buljili u jednu točku"

Unatoč teškoj konkurenciji, zagrebačka pjevačica dobila je titulu najelegantnije sudionice, a za takvu se pohvalu itekako potrudila - haljinu u kojoj je otplesala engleski valcer posebno za ovu priliku kreirala joj je Matija Vuica. "Svi, ali svi su prije emisije šutjeli i buljili u jednu točku. Bio ti pjevač, voditelj ili glumac, nije ti svejedno. Svi smo mi bili na pozornici tisuću puta, ali ovo nije tvoj teren. Ali zato, sigurna sam da će iz emisije u emisiju biti sve bolje", nada se Lana.

U sljedećoj je emisiji očekuje rumba, u koju će, najavljuje, ubaciti i neke vlastite elemente u koreografiji, a u trećem nastavku "Plesa sa zvijezdama" (ako slučajno ne ispadne u subotu) predstavit će se u nešto opuštenijem i bržem izdanju.

Plesni podij i naporne probe nisu jedino čime se ovih dana bavi mlada pjevačica. U pripremi je, naime, novi album na kojem opet surađuje s Milanom Vlaović, zaslužnoj za njene najveće hitove.

Dvostruka korist od "Plesa sa zvijezdama"

Novi CD, kaže, priprema polako, a njim će se predstaviti u nešto drugačijem svjetlu, iako pamtljivih tekstova i melodija koje tjeraju na ples neće nedostajati. Sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama" za Lanu je dvostruka korist - naučene vještine i pokrete, najavljuje, iskoristiti će za atraktivne koreografije na vlastitim nastupima.

"I tako, to vam traje satima i satima. Sto probi, sto sati dežuranja po televizijskim hodnicima. Ali znate što? Super smo ekipa. Svi svima pomažemo i kolegijalni smo jedni prema drugima. To je velika stvar", zaključuje Lana Jurčević. Svratite na njezin službeni blog po dojmove i ekskluzivne fotografije iza kulisa najpopularnijeg plesnog showa, a sutra očekujte dojmove još jednog sudionika showa i našeg blogera - Luke Nižetića!

D.K.
Foto: I.L./lana.bloger.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara