Larisa Navojec: Nakon poroda se fantastično osjećam, sad sam dobila grudi i obline

Tekst: I.M.
Foto: Mišo Lišanin/Cropix

KOREOGRAFKINJA Larisa Navojec, koja je suprugu Goranu prije mjesec dana rodila sina Grgura, kaže kako se "kao i većina emancipiranih žena" bojala majčinstva i kako joj je ono bilo u kategoriji "jednog dana". Bojala se i poroda, jer nije znala koliki će ti bolovi biti.

"Bilo je zahtjevno, naporno, dugotrajno i sve što sam se pribojavala da će biti, ostvarilo se. Vjerojatno svaka majka i trudnica proživljava istu stvar. Stvarno sam ponosna što sam sve to izdržala", ispričala je Larisa za Extru, dodajući kako se bojala i hoće li s djetetom biti sve u redu: "Došla sam kući, gledala to dijete i pitala se što sad. Ništa nisam znala o djeci. Prvih tjedan dana samo sam gledala diše li. Sad sam se već opustila i konačno uživam u majčinstvu".

U trudnoći dobila 14 kilograma, već ih istopila 10

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je rodila prije svega mjesec dana, Larisa se već vratila u plesni studio: "Ne znam jesam li uopće prestala raditi. Trudnoća je bila nježna prema meni - nisam imala mučnine, nisam dobila pretjerano mnogo kila, jedino sam osjećala žgaravicu i uspjela sam raditi do zadnjeg trenutka. Plesala sam do mjesec dana prije poroda, ali onda su me uhvatili trudovi pa sam morala leći da se ne bih porodila prerano".

Koreografkinja kaže kako je kad je prvi put nakon poroda ugledala svoje dijete bila "negdje između neba i zemlje" te kako je suprug, glumac Goran Navojec, cijelo vrijeme bio uz nju. "Sad se osjećam fantastično. Sad sam dobila grudi i obline, osjećam se ženstveno i sretna sam zbog toga", otkrila je Larisa koja je u trudnoći dobila 14 kilograma, ali ih je 10 već istopila jer "puno vježba, pleše, radi i trči".

"Ako pokupi očev šarm, Grgur će biti veliki zavodnik"

Za supruga Gorana kaže kako je sjajan tata i kako s Grgurom provodi svaki slobodan trenutak. Grgur fizički zasad više nalikuje ocu: "Ima Goranovu fizionomiju i konstituciju, čini mi se da će biti pravi muškarac. Ako pokupi i šarm, bit će veliki zavodnik".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara