Lauri Gordon je 48, ali izgleda 20 godina mlađe - i nije to postigla na lak način

Lauri Gordon je 48, ali izgleda 20 godina mlađe - i nije to postigla na lak način

Foto: Instagram

LAURI GORDON iz Sjeverne Caroline je 48 godina, no većina ljudi bi joj sigurno dalo 20 godina manje. Tajna mladosti je, kaže Laura, jednostavna: zdrava prehrana i mnogo, mnogo vježbanja.

"Nikada se nisam bavila fitnessom, nisam model i nikada se ničim sličnim nisam profesionalno bavila. Ja sam agent za nekretnine, a vježbanje tretiram kao moj drugi posao. Težak je i uopće ga ne volim, ali plaća je sjajna - zdravlje i činjenica da sam fit", objašnjava Laura, koja danas na Instagramu broji više od 470 tisuća sljedbenika.

 

#fitness #fitfam #fitspo #pink #fit 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy 2016!! 🎈🎉

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

Nema djece i priznaje da joj se suprug ponekad brine zbog tolikog broja obožavatelja, no ne odustaje. Najdulje što je izbivala iz teretane je bilo tjedan dana.

Osim toga, isključivo jede zdravu, neprocesiranu hranu.

 

#fitness #fit #fitspo #cleaneating #gym#fitfam #chickentuna #nutrition #squats #glutes #toned ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Every workout counts 💪 Chickentuna.tumblr.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

"Moji prijatelji i rodbina mi redovito govore koliko imam sreće što izgledam tako dobro, no sreća nema veze s tim što nisam debela. Molim vas, nemojte me zvati sretnicom zbog toga što svakodnevno podnosim odricanja na koja vi niste spremni", kaže Laura.

Također tvrdi da ne uzima baš nikakve dodatke prehrani, a budući da su pojedinci njene fotografije ranije koristili kako bi promovirali baš takve proizvode, napravila je profil na Instagramu kako bi svima dokazala da se može i bez umjetne pomoći.

"Jako mi je važno da se moje fotografije ne koriste kako bi se ljude namamilo da kupuju gluposti. Od suplemenata nećete čarolijom postati fit, napornim radom i pravilnom prehranom hoćete", upozorava Laura Gordon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara