Gaming

Legendarni ljubičasti zmaj prvi put stiže na PC

Legendarni ljubičasti zmaj prvi put stiže na PC
Screenshot. Spyro Reignited Trilogy

SPYRO Reignited Trilogy, kolekcije remastera prvih triju Spyro igara, krajem prošle godine stigla je na PlayStation 4 i Xbox One. Ove jeseni vraća se na Nintendo i bit će dostupna za Switch, a prvi put će biti dostupna i za PC igrače. 

>Novi Call of Duty izgleda odlično i bit će brutalan

Nema vlasnika PlayStation 1 ili PlayStation 2 konzole koji nije zaigrao Spyra, simpatični platformer u čijoj je glavnoj ulozi slatki ljubičasti zmaj. Radi se o jednoj od najpoznatijih i najpopularnijih igra tog vremena. Kako se posljednji reboot The Legend of Spyro zadnji put pojavio prije više od 10 godina, igrači su se sigurno zaželjeli druženja s malim zmajem. 

Kolekcija remastera dobila je dobre ocjene (Metacritic 82/83) prilikom izlaska prošle godine, čime je još jednom potvrđeno da se radi o izvrsnim igrama. Velika je vijest i da ćemo Spyra prvi put moći igrati i na PC platformi, a bit će dostupan preko Steama. Službeni datum izlaska je 3. rujna.

Originalna trilogija izlazila je od 1998. do 2000. pod nazivima Spyro the Dragon, Sypro 2: Ripto's Rag! i Sypro: Year of the Dragon. S obzirom na to da je prošlo više od 20 godina od izlaska originala, nećemo vam spoilati priču. Oni koji su je igrali, kao i autor ovog teksta, ne sjećaju se svih detalja i vrlo rado će ih ponovo proživjeti sa Spyrom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara