Leona Paraminski: Snimila bih golišavi editorijal, samo da je crno-bijeli

Leona Paraminski: Snimila bih golišavi editorijal, samo da je crno-bijeli

Foto: Boran Čavrag/Index

LEONA PARAMINSKI nam je otkrila kako je u tridesetim godinama otkrila svoju ženstvenu stranu, što je jako veseli. "Većinu života sam bila hahar, više sam onako opušteniji tip bila i družila se s dečkima. A sad poprimam ženstvenost, svi prolazimo kroz neke faze. Meni je sada, sa 30 godina, jako lijep osjećaj, kao da sam najkompletnija", kaže glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Leona nam je otkrila i kako bi se rado odazvala nekom pozivu za snimanje editorijala bez puno odjeće. "Obožavam se slikati, i volim kad na meni isprobavaju svašta, dosta sam podložna promjenama. U Viktora Dragu imam puno povjerenje i prepustim mu se da napravi što hoće jer znam da će biti dobro. Pristala bih na golišavi editorijal, samo da je crno-bijeli, to mi se sviđa. Meni je to super, neka naslovnica na plaži, kao Kate Moss", smije se glumica.

U tridesetima uživa, a kako će biti poslije, vrijeme će pokazati. Pitali smo je može li se zamisliti u starosti, s otprilike 60. "Zamišljam se kao neka super baka, s užasno puno love, puno pasa, puno unuka, djece i fit, totalno zgodna i `brijem`. Vidjet ćemo koliko će to biti moguće", smije se zgodna glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara