Lepršava Kate Moss ponovo zvijezda spota

Lepršava Kate Moss ponovo zvijezda spota

TOP MODEL Kate Moss, koja svojom ljepotom i plesom voli pomoći prijateljima glazbenicima, ponovo je zasjala u novom spotu Primal Screama, u kojem pleše u prozirnoj cvjetnoj haljinici.

Kate Moss nedavno je oduševila poklonike rocka izvrsnim plesnim nastupom u spotu detroitskih White Stripesa "I just dont know what to do with myself", a ovih će dana gledaoci glazbenih TV stanica Kate moći vidjeti u novom spotu.

Naime, poznata je manekenka zaplesala u psihodeličnom spotu "Some velvet morning" britanskog Primal Screama, s čijim je pjevačem Bobbyem Gillespiejem u vrlo dobrim odnosima.

Tokom spota Moss zanosno pleše i vrti se uz psihodeličnu glazbu, a prozirna se haljinica nekoliko puta "spontano" podigne. Baš kako i treba, rekli bi zlobnici.

Radi se o pjesmi koju su davne 1968. pjevali Nancy Sinatra i Lee Hazelwood, a u obradi Primal Screama taj su zadatak preuzeli Bobby Gillespie i sama Kate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
To za Kate nije prvi put da pjeva s Primal Screamom, naime lijepa je Britanka prvi put s Bobbyem zapjevala u pjesmi "Diamond Blue", koja je objavljena samo na Internetu.Kate Moss - Galerije Index.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara