Lezbijka Lindsay se udaje za ljubavnicu Samanthu Ronson?

REVOLT prema roditeljima i reakcijama javnosti trebao bi problematičnu i sveprisutnu Lindsay Lohan, pišu američki tabloidi, dovesti do oltara, no sudbonosno "da" neće izreći muškarcu, već ljubavnici Samanthi Ronson. DJ zvijezda više se ne odvaja od glumice koja pozornost uglavnom privlači privatnim životom, a novopečene lezbijke navodno će pred oltar čim Kalifornija ukine zabranu na homoseksualne brakove.

Lindsay i Samantha uživale su pozornost paparazza u Cannesu, a svaki njihov poljubac bio je "nož u srce" majci Dini Lohan, koja se do jučer novinarima klela kako joj kći nije lezbijka. U novom reality showu "Living Lohan" cijela će obitelj pokušati pokazati kako se, unatoč uvriježenom suprotnom mišljenju, djeci trude usaditi moralna načela, a fotografije koje kruže medijima, a na kojima se Lindsay i Samantha strastveno ljude, unose pomutnju pred kamere i ne ostavljaju sliku koju je obitelj isprva zamislila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladu glumicu komentari previše ne zabrinjavaju, a njezino lezbijsko vjenčanje trebalo bi se, prema pisanju tabloida, dogoditi u kapelici, pred najbližim prijateljima i bez ikakve medijske pompe. Samantha Ronson i Lindsay se poznaju odmalena, a DJ zvijezda prijateljici je pomogla u vrijeme dok se ova liječila od ovisnosti. U kontaktu su, naime, bile za vrijeme svih rehabilitacijskih tretmana na koje je Lindsay odlazila prošle godine, a Samantha je na sebe preuzela i prvu veliku odgovornost kad je njezina nova djevojka u pitanju - pratiti će Lindsay na svakom koraku kako ne bi posrnula i po tko zna koji put završila na odvikavanju.

M.A.
Foto: Egotastic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara