Vikend lezbijka: Lindsay u ljubavnom klinču sa Samanthom Ronson

IAKO su njena majka i sestra to javno opovrgnule, holivudskim kuloarima, ali i medijima i dalje kruže nagađanja i tvrdnje kako je Lindsay u lezbijskoj vezi s DJ-icom Samanthom Ronson. Svijetom, naime, kruže fotografije navodnog lezbijskog para kako se grle i ljube na ekskluzivnoj privatnoj zabavi na jahti P Diddyja u Cannesu, gdje su se zabavljale do ranih jutarnjih sati, a potom zajedno i otišle.

Na objavljenim fotografijama vidi se kako Lindsay i Samantha nisu skidale ni pogleda, ali ni ruke jedna s druge. Glasine o njihovoj vezi počele su prošle godine kada je otkriveno da je Lindsay s rehabilitacije Samanthi slala ljubavna pisma u kojima je mlada glumica pisala: "Ljubavi, ako te jednog dana izgubim onda mi nema smisla živjeti" i "Želim se udati za tebe i s tobom imati djecu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prošlog su tjedna Lindsayina majka Dina i mlađa sestra Ali demantirale tvrdnje da je ona lezbijka. "Samantha je divna djevojka i ona je Lindsayina najbolja prijateljica već nekoliko godina. Naše obitelji jako su povezane, što dodatno objašnjava to što se cure stalno druže. Glasine o tome da su njih dvije ljubavnice i u lezbijskoj vezi smiješne su i jadne, i iako su nas te priče u početku jako pogađale, pomirili smo se s činjenicom da su ljudi zlobni i skloni izmišljanju raznih neistina, pa smo to jednostavno odlučile ignorirati", rekla je Dina.

"Miči tu petnaestogodišnju guzicu dalje od moje djevojke"

Lindsay i Samantha nedavno su provele zajednički vikend zabavljajući se na Havajima gdje je Samantha u klubu Beatrice Inn radila kao DJ. Tijekom večeri Lindsay se posvađala s glumicom Ashley Olson jer je ova pozdravila Samanthu. "Ashley je došla do DJ pulta da pozdravi Sam, zbog čega je Lindsay pošizila. Počela je vrištati i izgledala je jako uzrujano", tvrdi svjedok. "Miči tu petnaestogodišnju guzicu dalje od moje djevojke", ispričao je očevidac citirajući točne riječi koje je Lindsay u ispadu bijesa izgovorila. Lohan je navodno toliko opsjednuta svojom "djevojkom" da je na Facebooku stvorila profil pod nazivom "Lindsay Ronson", usvajajući tako Samanthino prezime kao svoje.

K.H.
Foto: Egotastic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara