LG OLED televizori – tehnološki i dizajnerski vrh

LG OLED televizori – tehnološki i dizajnerski vrh
Foto: Press

AKTUALNE modele LG-evih OLED televizora krase elegantan dizajn i napredne tehnologije za prikaz savršene 4K slike te Dolby Atmos® zvuka. Svi oni reproduciraju najvjerniju sliku sa savršenom crnom bojom, beskonačnim kontrastom i proširenim spektrom boja.

Uz to, imaju i podršku za sve najpopularnije HDR formate te  donose i značajke umjetne inteligencije za još jednostavnije upravljanje i udobnost. LG-evi OLED televizori za 2018. predvođeni su 77/65-inčnim varijantama modela iz serije LG SIGNATURE W8, a tu su i tri modela OLED TV-a s dijagonalama zaslona od 65/55 inča – E8, C8 i B8.

 

Modeli iz najpovoljnije serije B imaju procesor slike α7, dok svi ostali dolaze s novim inteligentnim procesorom α9. Zahvaljujući njemu, vlasnici OLED televizora W8, E8 ili C8 moći će doživjeti dodatno poboljšani prikaz slike i još preciznije boje iz gotovo bilo kojeg kuta gledanja, a sve uz prikaz „najcrnje“ crne.

W8 - Wallpaper OLED TV

Flagship model LG SIGNATURE OLED TV W8 slijedi filozofiju manje je više – svi su nepotrebni elementi uklonjeni kako bi u središtu pozornosti bio upravo njegov zaslon. Uz tanak profil, televizor izgleda kao da lebdi u zraku jer mu se OLED panel - debljine svega 2,7 milimetara  – postavlja izravno na zid pomoću magnetskih ploča. Ovako tanak dizajn omogućava upravo OLED tehnologija. Time se gotovo u potpunosti gubi prostor između televizora i zida pa korisnici imaju osjećaj da je riječ o umjetničkoj slici ili prozoru. Odvojeni soundbar osim što sadrži zvučnike, ujedno služi i za smještaj svih ostalih hardverskih komponenti televizora.

Produljeno jamstvo i instalacija

LG želi učiniti život korisnika svojih proizvoda boljim, zabavnijim i pametnijim. Osim toga, izrazitu pažnju pridaje kvaliteti, pouzdanosti te trajnosti uređaja. Zato je za kupce OLED televizora pripremio ekskluzivnu ponudu „5 godina sigurnosti“ koja traje do 15. siječnja 2019., a uključuje 2 godine standardnog jamstva te još 3 godine dodatnog jamstva koje se ostvaruje registracijom na ovom linku. Dodatna pogodnost je besplatna instalacija OLED TV-a. Tako će LG-evi stručnjaci postaviti TV na zid, povezati ga sa sustavom kućnog kina, ali i namjestiti video i audio postavke idealne za specifično okruženje u domu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;