Lindsay Lohan i Samantha Ronson kao "Gospodin i Gospođa Smith"

Lindsay Lohan i Samantha Ronson kao "Gospodin i Gospođa Smith"

LINDSAY LOHAN i njezina prijateljica/djevojka/zaručnica ovo su ljeto odlučile zajedno putovati, te su tako ovih dana viđene na Floridi gdje su se susrele sa Samanthinim rođacima, što su američki tabloidi protumačili kao da je Lindsay htjela upoznati Samanthinu obitelj prije nego cure, kako se nagađa, stanu pred oltar i ovjekovječe svoju ljubav. Lindsay i Sam prvo su posjetile Chicago gdje su bile na glazbenom festivalu, odakle su se zaputile u Miami gdje su se susrele sa članovima obitelji Ronson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svjedoci tvrde da "uopće nisu skrivale svoju zaljubljenost" dok su se sunčale pored hotelskog bazena. "Svi su se dobro zabavljali, a Lindsay i Sam izgledale su kao da su vrlo opuštene u toj grupi. Na njima se jasno vidjelo da su zaljubljene i to nisu pokušavale prikriti, a ostatku grupe Lindsay se jako svidjela", rekao je svjedok njihovog maženja i dodirivanja kraj bazena hotela Delano u Miamiju. Obitelj Ronson vezu između Samanthe i Lindsay dočekali su sa oduševljenjem i odobravanjem, pa je tako producent Mark Ronson, koji je surađivao sa Amy Winehouse na njezinom hit albumu, u nekoliko navrata izjavio da su njegova sestra Samantha i Lindsay jako dobar par te da podržava svaku odluku koju cure donesu. S druge strane, Lindsayini roditelji i dalje tvrde kako njihova kći nije lezbijka te putem medija pokušavaju "očistiti okaljano ime njihove kćerke", a Lindsayin otac Michael izjavio je kako svoju kćerku ne namjerava pratiti do oltara jer je on "pobožan kršćanin koji kao takav ne podržava homoseksualne parove, ali želi da Lindsay bude zdrava i sretna i da ostane na pravom putu".

A da cure namjeravaju stati pred oltar potvrdili sui i njihovi prijatelji, ali i paparazzi koji tvrde da su Lindsay i Samantha nedavno cijeli jedan dan provele u kupovanju nakita, tj. zaručničkih prstena. Samantha je na svojoj MySpace stranici, odakle je poteklo nekoliko fotografija na kojima se cure ljube, objavila i fotografiju, odnosno crtež koji izgleda identično kao plakat za film "Gospodin i Gospođa Smith", samo što su umjesto Brada Pitta i Angeline Jolie prikazane Lindsay i Samantha, "Gospodin i Gospođa Ronson".

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara