Lindsay Lohan: Samantha Ronson nije me pretukla

Lindsay Lohan: Samantha Ronson nije me pretukla

Tekst: I.M.
Foto: JLP

LINDSAY LOHAN je demantirala medijske napise o tome da ju je njena bivša djevojka Samantha Ronson pretukla. "Ovo je prevršilo svaku mjeru. Samantha nikad nije podigla ruku na mene i nikad nisam rekla da jest. Stvarno je dosta. Fokusirajte se na bitnije stvari, svjetske probleme...", napisala je LiLo na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

32-godišnja Samantha je zahvalila Lindsay što je demantirala napise o premlaćivanju. "Hvala što si to raščistila", napisala je Ronson, a potom poručila: "Tužit ću sve one koji nastave širiti ovu glasinu sad nakon što ju je Lindsay demantirala".

Podsjetimo, prijatelji problematične glumice su tabloidima ispričali da je Ronson nasilna prema Lindsay i da ju je već brutalno pretukla. "Jednom kad sam sreo Lindsay, imala je ogroman podljev na glavi. Rekla mi je da ju je Sam pretukla na mrtvo ime. Također, ispričala mi je da ju je jednom Sam i davila", rekao je jedan od prijatelja Lindsay Lohan te dodao kako se Lindsay stalno vraća svojoj bivšoj ljubavnici jer je "izgubljena i usamljena".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara