Lindsay Lohan skinut će se u kampanji za liniju torbica

Tekst: A.A.
Foto: JLP

LINDSAY LOHAN planira se skinuti u reklamnoj kampanji za svoju novu liniju torbica. Problematična glumica, koja mora nositi narukvicu za detektiranje alkohola u organizmu, namjerava proširiti svoju modnu liniju 6126 te u nju uključiti i modne dodatke. Za promociju vlastitih kreacija koristit će vlastito golo tijelo.

Upravo narukvica koju mora nositi Lindsay zadaje glavobolju jer glumica ne želi da se taj neželjeni dodatak vidi na njenim golim fotografijama. Zato je tim koji s njom radi odlučio zamoliti policiju da bude prisutna na fotografiranju kako bi LiLo tada nakratko mogla maknuti narukvicu. Još nije poznato je li policija pristala na taj plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lindsay će svoje torbice prodavati po cijeni od 200 do 600 dolara, no za one kojima je to previše, glumica planira izbaciti i nešto povoljniju liniju koja će se zvati 7286, po datumu njenog rođenja. Već su u izradi tri linije torbica, a LiLo planira napraviti još puno više u suradnji s dizajnerskim timom tvrtke Ed Hardy. U pauzama između dizajniranja i burnog noćnog života koji vodi, Lindsay vrijeme krati kupovinom. Tako je i jučerašnji dan provela u obilasku dućana na Beverly Hillsu, a nakon razgledanja ponude opustila se uz cigaretu na ulici.  

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara