Lindsay Lohan snimljena "u akciji"

Lindsay Lohan snimljena "u akciji"

FANOVI Lindsay Lohan, a i slučajni prolaznici koji su se našli na jednom od umjetnih jezera u Los Angelesu, ostali su u šoku nakon što im je 20-godišnja glumica pružila sasvim nesvakidašnji, uzbudljiv i intrigantan prizor.

Naime, na jezeru se nalazio čamac, a u njemu Lindsay Lohan koja je klekla ispred muškarca, zaronila mu licem među noge i počela ritmički pomicati glavu na način koji je sugerirao aktivnosti koje su svojevremeno donijele slavu Lohaninoj kolegici Lindi Lovelace.

Na sreću svih fanova Lohan zbog ovakvog ispada najvjerojatnije neće biti opterećena kaznenom ili prekršajnom prijavom zbog nepristojnog ponašanja, jer je scena - ma koliko zagolicala nečiju prljavu maštu i ma koliko je zlobnici dovodili u vezu s onime što se zna o privatnom životu scenske umjetnice - dio najobičnije glume.

Lohan, naime, u Los Angelesu snima "Georgia Rule", film kojeg režira Gary Marshall, autor poznat po "Zgodnoj ženi", filmu koji je od Julije Roberts načinio zvijezdu, ali i losanđeleske ulice napunio tinejdžerskim prostitutkama koje su radnju filma shvatile previše ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po onome što se zna o filmu "Georgia Rule", on će predstavljati dosada najozbiljniju ulogu glumice koju javnost uglavnom pozna po tinejdžerskim komedijama. Lohan u njemu glumi tinejdžerku čija "disfunkcionalna" majka (koju tumači "Kućanica" Felicity Huffman) nema pojma o tome da ju je kći seksualno zlostavljao očuh (kojeg tumači Cary Elwes). Lohanin lik će u filmu pobjeći iz kuće i naći utočište kod bake koju glumi Jane Fonda.

"Georgia Rule" će svoju premijeru imati 2007. godine.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara