Lindsay Lohan: Zbog kokaina sam se osjećala kao govno

Lindsay Lohan: Zbog kokaina sam se osjećala kao govno

Tekst: I.M.
Foto: JLP

LINDSAY LOHAN medijima je otkrila kako se boji da će je droga ubiti. 23-godišnja glumica se alkoholu i ilegalnim supstancama okrenula kako bi si "olakšala bol zbog osobnih problema", a tvrdi i kako se situacija dodatno pogoršala kad je 2007. godine njen otac počeo davati intervjue o njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je moj otac počeo izlaziti u javnost, dotakla sam dno. Pretjerala sam s drogama i to nije rješilo moje probleme. Pokušala sam ih zakamuflirati alkoholom, kokainom i raznim drugim supstancama. Sad sam na mjestu gdje ne moram ništa koristiti, a emocije osjećam jer to želim. Nikad nisam željela biti blizu tome da izgubim sve za što sam radila i čemu sam težila cijelog života. Učinila sam neke pogubne pogreške, ali naučila sam iz njih i to je vjerojatno spasilo moj život", navela je Lohan.

Problematična glumica tvrdi kako je o kokainu postala ovisna isključivo zbog svog oca, također ovisnika. "Stravično sam se toga bojala. Ali, probala sam jer sam bila tvrdoglava i glupa i jer sam željela vidjeti kako je to. To je nešto što nikad više ne želim ponoviti. Osjećala sam se kao govno", izjavila je Lindsay Lohan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara