Ljudi dijele tajne kulinarske trikove zbog kojih im hrana uvijek ispadne preukusna
MNOGI kuhari i kuharice imaju pregršt malih trikova na koje se oslanjaju kako bi poboljšali okus hrane, a te trikove rijetko kada dijele s drugima.
Jedan korisnik Reddita upitao je na toj društvenoj mreži ljude da razotkriju te svoje kulinarske tajne i pomognu drugima da im jelo baš uvijek ispadne preukusno.
Na njegovo pitanje brojni su se odazvali, a evo i što su sve podijelili:
"Moj recept za snickerdoodle. Ljudi ih vole. To su komadići tijesta uvaljani u cimet i šećer."
"U sve svoje kolače ubacim prašak za puding od vanilije. Danima budu super mekani."
"Dodam sok od kiselih krastavaca u salatu od tunjevine ili piletine i to bude pun pogodak."
"Maslac uvijek zapecite."
"Pokušajte malo maslaca u crveni umak. Okus će biti dvostruko bolji."
"Kada radim domaći mac 'n' cheese, uvijek začinim tajnim sastojkom - senfom u prahu."
"Ako kuham bilo što za što su potrebne krušne mrvice, umjesto toga koristim nadjev s okusom piletine."
"Umjesto mlijeka, koristim obični jogurt za pohani kruh. Svaki put ispadne savršeno."
"U vruću čokoladu dodam sol. To je nekako čini više čokoladnom."
"Prestanite koristiti kukuruzni škrob ili brašno za zgušnjavanje variva. Uzmite vrećicu instant pire krumpira."
"Kad god pečem nešto s čokoladom, uvijek dodam malo kave."
"Stavim dodatni žumanjak u kajganu. Ako radim jaja za dvije osobe, koristim četiri cijela jaja i dodam dva žumanjka. "
"Dodam cimet u bilo koje jelo s crvenim mesom ili u crveni umak i juhu od rajčice."
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati