Loto: Traži se Jocker dobitnik!

MOŽDA je upravo kombinacija brojeva u današnjem datumu donijela sreću igraču koji je osvojio pola milijuna kuna u igri Joker! Tko je bio "sretne ruke", još ne znamo, ali znamo da je za 21 kunu odigrao Loto 7/39, precrtavši na sistemskom listiću 8 brojeva i DA za igru JOKER! A upravo je precrtano DA, ove nogometne srijede 9. rujna, našeg igrača usrećilo za pola milijuna kuna!

Dobitna potvrda

Svoju igru, sretni je dobitnik odigrao upravo danas 9.9.2009. godine u 10:47 sati na prodajnom mjestu ovlaštenog poslovnog partnera iNovine, u ulici Zrinskih Frankopana bb u Varaždinu. Uplatni broj dobitne potvrde je 98059-00023. Ovim putem sretnu dobitnicu ili dobitnika pozivamo da se što prije javi u marketing Hrvatske Lutrije, jer igra još nije gotova… Naime, kao što je mnogima zasigurno poznato, ukoliko želi okrenuti Joker kolo, uz ovaj dobitak, može osvojiti i JOKER PLUS: atraktivan automobil.

Broj koji se traži: 211738

Poruka svima koji su odigrali 108. kolo dodatne igre JOKER: provjerite još jednom Joker broj svog listića, jer broj 211738 donosi pola milijuna kuna, a ovisno o broju znamenaka vašeg listića koje se poklapaju s tim brojem, osvajate od minimalno 20,00 kn za samo dvije znamenke, do 20.000,00 kn za pet znamenaka Joker broja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara