Luka iz ŽNV-a objavio fotku s početka showa: "Kad se sjetim, suza krene"

Luka iz ŽNV-a objavio fotku s početka showa: "Kad se sjetim, suza krene"
Foto: Instagram

BIVŠI natjecatelj Života na vagi Luka Smoljo prisjetio se svojih početaka u showu i objavio fotke na Instagramu. 

"'Kad se sjetim suza krene'. Ne za skinutim kilogramima i promjenom života. Za svim neugodnim stvarima koje su mi se događale kad sam imao viška kilograma i stvarima kojih sam se sramio. Trebao sam ovaj korak u životu puno ranije napraviti. Hvala svima koji su mi to omogućili(obitelji, prijateljima, RTL- u, trenerima ( Sanji i Mariju), mojim sustanarima u kući života na vagi, produkciji) i Vama svima što me podržavate na Instagramu. Puno Vam hvala i samo jako bez odustajanja, poručio je on. 

Pratitelji su ga nagradili brojnim lajkovima, a u komentarima su se nizale pohvale. 

"Još malo pa ćeš i pločice imati, i to ne samo u kupaoni. Lako za skinute kilograme, ja ti skidanim kapu što si zadržao osmjeh i vjeru u sebe", "Koja transformacija, stari moj", "Kakva bombica. Baš si bio skriven. Bravo Luka, moj naklon do poda", "Luka, predivan si. Tako simpatičan i zračiš, nešto prelijepo", "Ako ti, a i cijela ekipa iz ove sezone, ne budete poticaj drugima, onda stvarno ne znam tko i što bi moglo biti", pisali su mu oni. 

Luka je u show ušao sa 149,8 kilograma, a iz njega izašao s 85,8 kilograma, a u intervjuu za Index objasnio je kako održava liniju nakon odlaska iz kuće. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara