Luka Nižetić: Gopca za predsjednika!

TRI emisije "Plesa sa zvijezdama" Luki Nižetiću bile su dovoljne da sredi dojmove o natjecanju i ljudima s kojima odnedavno provodi većinu vremena. "Jednostavno moram izdvojiti jednu osobu kojoj skidam kapu, a to je Gobac. Ljudi moji, taj čovik je legenda... Da njega nema, mislin da bi u backstageu poludija od dosade, iščekivanja, ocjena sudaca i cile te gungule", piše Luka na svom službenom blogu.

"Toliko nas nasmijava (svi ronimo suze od smijeha), opušta, zabavlja, a i njegova partnerica Tamara isto je veseljak i super osoba, vrlo direktna, poštena i profesionalna. Gobac je moj najveći favorit jer za ovakav show neophodan je istinski showman, a to je u cijelosti on... Njegovo lice govori sve i stvarno bez njega bi 'Ples sa zvijezdama' i backstage bio siviji, tužniji i znatno siromašniji. Stoga, navijam za Gopca, drž'te ga u emisiji jer njegovoj ludosti nema kraja", poručuje Luka Nižetić u novom postu u kojem se, kao i proteklih tjedana, bavi plesnom groznicom koja je opet zahvatila Hrvatsku.

Svake subote nakon showa s prijateljima i suradnicima odlazi u zagrebački Movie Pub na tulum, no ovog će tjedna protokol izgledati nešto drugačije - nakon nastupa u "Plesu", Luka će održati svoj treći zagrebački koncert  i to u klubu Roko/Akademija.

"Sljedeći ples nam je slowfox. Dosta je sličan valceru. Možda mi je čak malo draži. Sviđa mi se to plovljenje/klizanje kroz plesni podij. Vrlo je decentan i odmjeren, bez puno egzibicija i naglih pokreta..staložen i osjećajan...mmmmm. Imamo i odličnu pismu koja će pratit ples, a i napokon ću obući frak... Što se tiče ostalih, svi su bili na nivou i svi su sve bolji i bolji, konkurencija postaje sve žešća. Tako triba. Pokažimo sucima da znamo plesati!!!", zaključuje Luka.

D.K.
Foto:
lukanizetic.bloger.hr/Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara