Madonna i Guy Ritchie podijelili kuću po sredini da se ne moraju gledati

Madonna i Guy Ritchie podijelili kuću po sredini da se ne moraju gledati

POP KRALJICA Madonna i njen suprug, redatelj Guy Ritchie već neko vrijeme žive odvojenim životima jer se njihov brak polako raspada, kažu njihovi prijatelji. Par je čak raspodijelio kuću na dva dijela kako se ne bi morali ni viđati. Madonna i Guy već mjesecima šokiraju svoje bliske prijatelje ponašajući se kao cimeri koji igrom slučaja žive zajedno, a ne muž i žena. Navodno su priznali kako ne misle da će njihov sedmogodišnji brak potrajati još dugo.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Guy je u siječnju preuredio "svoj dio" kuće za vlastite potrebe, dok je Madonna isto učinila sa "svojim dijelom". Navodno su pokušali riješiti razmirice romantičnom večerom, no to nije uspjelo i odmah su nastavili živjeti kao brat i sestra. Jedini razlog zašto su još uvijek zajedno njihovo je troje djece.
 
Madonna se prijateljima potužila kako je jako razočarana što je Guy nije podržao prilikom nekoliko posljednjih pojavljivanja u javnosti. "Guy ju nije dopratio pri posjetu stožeru UN-a prošli mjesec i to ju je uništilo. To joj je bilo od iznimne važnosti, a on ju je iznevjerio. Nije se pojavio ni na predstavljanju njenog novog albuma prošloga tjedna", ispričao je Madonnin prijatelj.

Neke strane novine tvrde da se pjevačica sa djecom namjerava preseliti u New York, dok će nakon prekida Guy ostati u Londonu.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara