Madonna pokupila 12 milijuna dolara za reklamiranje Versacea

Madonna pokupila 12 milijuna dolara za reklamiranje Versacea

IAKO su pop kraljica Madonna i modna dizajnerica Donatella velike prijateljice u poslu nema sentimentalnosti i Madonna je uzela veliku lovu za prezentiranje njenih novih modela.

Prvi oglasi, koji su se već pojavili na stranicama poznatih svjetskih modnih magazina, prikazuju popularnu pjevačicu kao menagericu u modernom uredu u kojem telefonira, radi za računalom i čak liže marke za pisma.

Donatellini modeli za bogatu zaposlenu ženu sastoje se od predivnih haljina koje bi se mogle nositi i na crvenom tepihu i kombinacije crnih i bijelih elegantnih hlača s prepoznatljivom Versace šarenom košuljom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dizajnerica je izjavila da je nakon Nicole Kidman, Charlize Theron, Catherine Zete Jones, Paris Hilton i Ume Thurman odabrala 46-godišnju pjevačicu za propagiranje nove kolekcije za proljeće i ljeto 2005. godine jer je ona poznata po svom osobnom stilu, prihvaćaju je žene svih dobi i njena je velika prijateljica već dugi niz godina.

Cijela akcija koštat će 20 milijuna dolara u što je uključen i honorar za poznatog modnog fotografa Maria Testina koji je i na Madonni pokazao svoje fotografsko umijeće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara