Madonna posvaja malavijsku djevojčicu?

Nakon što je pogledala video materijal snimljen u malavijskom sirotištu The Consol Home, kraljica mode, popa i skandala navodno se "zaljubila" u djevojčicu po imenu Grace. "Stalno je govorila 'U ovoj je djevojci puno ljubavi, želim joj pomoći da razvije svoje potencijale'. Oduševljena je djevojčicom, ali i svjesna problema koji bi mogli uslijediti", rekao je Madonnin prijatelj tabloidu Sun.

Malavijske vlasti navodno od Madonne zahtijevaju da prije konačnog odabira upozna najmanje deset djevojčica iz sirotišta, kako se ne bi dobio dojam da je pjevačica malu Grace "odabrala iz kataloga".

Kako u posjet Malaviju dolazi i mali David, Madonna će, najavljeno je, omogućiti njegovom ocu, koji u posljednje vrijeme u medijima ima imidž "patnika kojemu je otet sin", da posjeti sina i u kratkom druženju vidi kako napreduje i raste.

Madonna u sirotište The Consol Home dolazi već u nedjelju, s djecom ali bez muža, britanskog redatelja Guya Ritchieja, što je opet potaknulo priče o njihovom razvodu. Naime, Guy je navodno bio vrlo nezadovoljan okolnostima u kojima je Madonna posvojila Davida te smatra da će, unatoč dobroj namjeri, eventualnim novim posvojenjem "navući dodatnu mržnju svjetske javnosti", koja je sve manje naklonjena "celebrity usvojenjima" jer ostavljaju dojam da se obavljaju ilegalno, ili barem "preko veze".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara