Madonna potpisala ugovor za pet dječjih knjiga

MADONNA se dosad bavila glazbom, filmovima i erotskim fotografijama, no uskoro će se okušati na još jednom području pisat će knjige za djecu.

Madonna je s izdavačkom kućom ´Penguin´ upravo potpisala ugovor za pet knjiga za djecu od kojih će prva - ´The English Roses´ biti objavljena u rujnu ove godine.

´Penguin´ je u ponedjeljak objavio da će to biti knjiga o avanturama crvene lisice i malog princa.

Pisanje knjiga za djecu velika su promjena za kraljicu popa, čiji je izdavački pothvat iz ranih devedesetih, knjiga ´Sex´ s njezinim golišavim erotskim fotografijama, postao besteler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkad se udala za 34-godišnjeg britanskog redatelja Guyja Ritchieja, 44-godišnja Madonna, sad već majka dvoje djece, uspjela je ublažiti svoj dosadašnji seksi image.

Uz uspješnu glazbenu karijeru, Madonna je, doduše ne tako uspješno, radila i na filmskoj - njezin zadnji film ´Swept Away´ doživio je fijasko na američkim kinoblagajnama.

´Penguin´ nije otkrio koliko će platiti Madonni da napiše te knjige, za koje se zna da će biti namijenjene djeci iznad šest godina. Svaku knjigu ilustrirat će neki poznati umjetnik.

U SAD-u će Madonnine knjige objaviti ´Callaway Editions´, a distribuirat će ih ´Penguin´. Drugdje, knjige će tiskati ´Puffin´, koji je dio medijske grupe Pearson i među čijim su autorima Roald Dahl i Raymond Briggs.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara