Madonnu razljutili napisi o navodnoj trudnoći

MADONNA nije oduševljena napisima britanskog žutog tiska o tome da je trudna samo zato što je obojila kosu i nosi široku odjeću.

Glasnogovornica pop dive tvrdi da Madonna planira uložiti pritužbu Povjerenstvu za pritužbe na tisak zbog netočnih izvješća u časopisu Heat da nosi treće dijete.

Liz Rosenberg je izjavila da Madonna (44) nije trudna i opovrgnula je izvješće u časopisu da se ´Material Girl´ vratila u Los Angeles kako bi se posavjetovala sa svojim američkim liječnicima.

´To nije istina... nije točno. Obojila je kosu u smeđu boju umjesto plave, to ne potvrđuje da je trudna. Nosi vrećastu odjeću 20 godina i što je tu novo?´, rekla je Rosenberg.

Časopis Heat temelji svoje izvješće o Madonninoj trudnoći na promjeni boje kose i modnog stila, koje je uslijedilo nakon tjedana glasina u britanskom tisku da očekuje treće dijete.

Rosenberg je rekla da je Madonna snimala u Los Angelesu video za svoj novi album ´American Life´, koji će biti izdan u travnju, te da će ´ljudi sami vidjeti da nije trudna´.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara