Maja Šuput prodaje hranu na Adventu u Zagrebu, evo što nudi u svojoj kućici

Maja Šuput prodaje hranu na Adventu u Zagrebu, evo što nudi u svojoj kućici
Foto: Instagram/Luka Šangulin/Index

ADVENTU U Zagrebu ove se godine pridružila i Maja Šuput sa svojom kućicom Majushka.

Maja je kućicu otvorila na Fuliranju, na Strossmayerovom trgu, a krasi je ogroman natpis Maja Šuput napravljen od žarulja tako da ju je nemoguće ne uočiti. Kraj kućice se nalazi i photopoint na kojemu se svi mogu fotografirati s mikrofonom, a Šuputica je uposlila i svog zaručnika Nenada Tatarinova kojeg su posjetitelji Fuliranja u nekoliko navrata mogli vidjeti u kućici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Osim mikrofona i šilterica s raznim natpisima koje prodaje u sklopu svog brenda Majushka, Maja na Adventu prodaje i hranu koju je za nju smislio chef Marin Medak iz poznatog zagrebačkog restorana RougeMarin.

Jedna od najzanimljivijih stvari na Majinoj kućici su zimski sladoledi u obliku mikrofona koje prodaje za 38 kuna. Mi smo u jednoj od naših gastro avantura zagrebačkim Adventom probali dvije vrste - voćni ružičasti sladoled i zlatni sladoled. Postoji još i crni.

Sladoled je vrlo ukusan, čitav kornet je punjen kremom, a na vrhu sladoleda se nalazi kugla koja se sastoji od različitih vrsta čokolade ispunjenih kremama raznih okusa, ovisno za koju se vrstu sladoleda odlučite.

Osim sladoleda, Maja prodaje i kobasice zanimljivih naziva pa kod nje možete pojesti Delicious Shuputashian Hot Dog za 35 kuna ili Majushka Kids Hot Dog za 28 kuna. Sladoledi nisu jedini desert kod Maje, tu je i Rum Baba koji je trenutno hit na većini kućica na Fuliranju, a ona ga prodaje za 34 kune.

Za ljubitelje kokica izbor je također velik - postoje obične, kokice s karamelom i kokice s čokoladom.

Naravno, kod Maje ne nedostaje ni alkohola pa možete popiti šljivovicu opisanu kao "nije afrička, ali djeluje" ili višnju "bolje zvuči kad je pijem nego kad je zovem".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara