Maleni Frank Sinatra raznježio žiri Zvjezdica: "Ti si nestvarni lik na ovoj sceni"

Maleni Frank Sinatra raznježio žiri Zvjezdica: "Ti si nestvarni lik na ovoj sceni"

Foto: RTL

U ČETVRTOJ epizodi Zvjezdica prolaz u polufinale zaslužilo je troje od deset natjecatelja, a oni su Martin Kosovec, Lucija Delić i Dinela Kazalac.

Na pozornici RTL-ova showa u subotu navečer svoj je talent pokazalo ukupno deset kandidata i svi su redom bili odlični, što znači da stručnom sudu nije bilo nimalo lako. Žiri je bio toliko oduševljen i neodlučan da je čak petero kandidata dobilo po pet glasova te su borbu za prolaz nastavili a capella.

Maleni Frank Sinatra, pravog imena Martin Kosovec, raznježio je članove žirija, koji mu nisu mogli odoljeti te je prvi zaslužio prolaz u polufinale.

"Ti si nas kupio tom pjesmom, tvoja duša je baš neka topla duša, lijepa duša koja nam prija i godi nam slušati te. Ti si jedno drago biće i ostani na tom tragu jer ti dobro ide", rekao mu je Enis Bešlagić s kojim se slažu i njegove kolege, a Zdravko Šljivac je kratko i jasno nadodao – "Ti si jedan nestvarni lik na ovoj sceni, bravo zlato".

Lucija Delić svojim je posebnim glasom uvela publiku i žiri u jedan bajkoviti svijet, što se posebno dopalo Indiri Levak, koja za nju ima samo riječi hvale.

"Kakva je to raskoš u vokalu, to je nešto neviđeno! Ti si tu emociju tako lijepo predala i stvarno smo uživali, a sve je izgledalo bajkovito i predivno. Naježila sam se, a to je dobar znak", priznala joj je Indira te su se svi složili da i ona prolazi dalje.

Treća natjecateljica koja odlazi u polufinale je Dinela Kazalac, koja je energičnim i dinamičnim nastupom kupila glasove žirija.

"Iako u početku nije bilo sve točno, od sredine pjesme ti si naprosto ubila i bila si točna, fantastična! Od sredine pjesme postala si druga pjevačica, bilo je savršeno i hvala ti na tome", izjavio je Luka Nižetić, a njezinu je kvalitetu prepoznala i Indira.

"Tu je strast, odlična dinamika i to volim čuti, razvalila si i to mi se sviđa", otkrila je popularna pjevačica.

Dinela, Lucija i Martin ponovno će pjevati u polufinalu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara