Manekenka koju je otmičar htio prodati u bijelo roblje: "Natjerala sam ga da se zaljubi u mene"

Manekenka koju je otmičar htio prodati u bijelo roblje: "Natjerala sam ga da se zaljubi u mene"
Foto: Instagram

CHLOE AYLING, britanska manekenka koja tvrdi da je prošle godine bila oteta u Italiji i šest dana držana u zatočeništvu, ispričala je kako je uspjela pobjeći svom otmičaru. 

20-godišnja manekenka kaže da su je u Milano namamili obećavajući joj snimanje, a zatim je drogirali i strpali u kofer te je tako otpremili na jednu farmu. Njen otmičar, Lukasz Herba, koji je zbog otmice osuđen na 16 godina zatvora, rekao joj je da će je prodati u seksualno roblje, no ona ga je ipak uspjela nadmudriti. 

U razgovoru s BBC-jevom novinarkom Victoriom Derbyshire Chloe ispričala je kako je shvatila da je Herba počeo razvijati osjećaje prema njoj pa je to uspjela iskoristiti da pobjegne na slobodu. 

 

❤️

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling97) on

Herba joj je zaprijetio da će je prodati u roblje ako ne dobije otkupninu od 300 tisuća eura, no isto tako ju je pitao može li je poljubiti i mogu li njih dvoje biti u vezi. 

 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling97) on

"Shvatila sam da je to moja prilika za bijeg. Vidjela sam kako je reagirao kad sam mu spomenula da bismo mogli biti zajedno u budućnosti. Bio je uzbuđen i veselio se tome. Onda sam mu samo nastavila govoriti takve stvari", ispričala je. 

 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling97) on

Kad je shvatio da neće dobiti otkupninu, naposljetku ju je oslobodio u Milanu. Mnogi su sumnjali u njenu priču o otmici jer su ih svjedoci vidjeli kako se smiju i drže za ruke u jednom kafiću. 

"Zar biste vi otkantavali osobu koja je zaljubljena u vas i vaša sloboda ovisi o njemu? Učinila sam sve što sam mogla da se zaljubi u mene", odgovorila je Chloe na takve optužbe. 

Njen je otmičar na suđenju tvrdio da su njih dvoje bili dvije godine prijatelji na Facebooku te da su zajedno isplanirali "otmicu" kako bi se čulo za nju i kako bi ona napredovala u karijeri. 

Chloe ga je opisala kao "psihopata" koji je izmislio da ju je oteo u suradnji s kriminalnom organizacijom Crna smrt, za koju se pokazalo da ne postoji. 

"Još uvijek mi nije jasna njegova motivacija. Nemoguće da je to učinio samo zbog novca jer me dodao na Facebook prije dvije godine i pratio me cijelo to vrijeme. Mislim da je bio opsjednut sa mnom", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara