Manekenka u reklami skinula hidžab, bijesni Muslimani je gadno izvrijeđali

Manekenka u reklami skinula hidžab, bijesni Muslimani je gadno izvrijeđali
Screenshot: Youtube

REKLAMA u kojoj supermodel Bar Refaeli sa sebe skida hidžab uz poruku "Sloboda je osnovna" razljutila je brojne vjernike. 

Manekenka ju je podijelila na svom Instagramu, no nakon burne reakcije je obrisala tu objavu. 

U kontroverznoj reklami Bar skida hidžab i pleše dok se u pozadini čuje glazba koja govori: "Sloboda je sve, napokon skidam lance koji mi ne dopuštaju biti slobodna."

Iako je s Instagrama maknula video, ispod drugih objava neki su je ljudi prozvali rasistkinjom, pa je čak i otvoreno vrijeđali. 

"Ti si odvratno ljudsko biće, trebaš se sramiti zbog toga što si učinila", "Ti si rasistkinja koja pokušava ignorirati činjenice. Užasna si osoba i nisi nikakav predstavnik slobode", "Aha, ti si ona idiotkinja koja smatra da je skidanje hidžaba za svakog sloboda", "Neke žene misle da je pravo na nošenje hidžaba za njih sloboda, tko si ti da im govoriš da ga moraju skinuti da bi bile slobodne?", "Užasno je vidjeti da je netko tako otvoreno rasist i očekuje da je to u redu. Prava sloboda nije skidanje hidžaba, već mogućnost da ga žena nosi i da je se ne napada zbog toga", pisali su joj u komentarima. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara