Marc Jacobs bi volio snimiti reality TV Show

POZNATI dizajner Marc Jacobs otkrio je kako bi volio imati vlastiti reality TV show, a kaže kako se kladi da bi bio vrlo gledan. Dizajner smatra kako bi na taj način imao priliku otkriti sve aspekte svog života i pokazati se u pravom svjetlu. "Postao sam besramno biće. Ne bih se sramio otkriti ni jedno područje. Sve drame, intrige, seks, romanse, posao... Pretpostavljam kako bi bilo egzotično. Smatram se zabavnom osobom", izjavio je dizajner.

Još uvijek nema planova o stvarnom pokretanju, ali vjerojatno je samo pitanje trenutka i iznosa koji će mu ponuditi neka televizijska kuća, jer Marc zaista ima (bar je imao do sada) zanimljiv život i show bi sigurno bio gledan.

Marc Jacobs američki je dizajner, pravog prezimena Silver, koje je promijenio zbog udaljavanja i otuđivanja od obitelji. Već za vrijeme školovanja prodao bi sve što je dizajnirao, a također je najmlađi dizajner koji je nagrađen od strane Američkog modnog vijeća.

U privatnom životu uz njega su se vezali mnogobrojni skandali, a u ožujku ove godine klinički se liječio od ovisnosti o drogi i alkoholu.

U svojim kolekcijama nikad nije slijedio općeprihvaćene trendove. Kada su svi svjetski dizajneri za sezone 2004/2005 preporučavali militaristički look, napravio je potpuno ženstvenu kolekciju. Smatra se kako je danas dostigao status vrhunskog dizajnera, a njegove kolekcije obožavaju doslovno sve zvijezde.

N.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara