Mariah Carey oponašala Sirove strasti

Mariah Carey oponašala Sirove strasti

POPULARNA pjevačica i manje uspješna glumica ponovila je pred televizijskim kamerama čuvenu scenu iz filma "Basic Instinct" u kojoj se Sharon pojavila bez gaćica.


 
Mariah koja je nedavno izjavila da se svojevremeno nije pokušala ubiti zbog nesretne ljubavi otpjevala je na američkoj postaji "KARE" u Minneapolisu nekoliko pjesama sa svog novog albuma "Charmbracelet", a zatim je sjela da porazgovara s voditeljem emisije. Pri tome se njena mini suknja zadignula i otkrila da pjevačica ne nosi gaćice. (Video)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prisutna publika nije mogla vjerovati vlastitim očima dok su producenti pojurili po neki kaput kako bi ogrnuli obnaženu zvijezdu. Na povik "suknja" ona je hladnokrvno ustala i povukla minicu malo niže i sjela prekriženih nogu. Bilo je prekasno pa se kasnije svima morala ispričati.

Kratko je izjavila novinarima da je trebala biti "malo opreznija", a njena glasnogovornica kasnije je izjavila kako je Mariah nosila bež gaćice.

Naš komentar: Bež gaćice nemaju dlačice!


 
Neka beogradska pevaljka također je ponovila scenu iz "Sirovih strasti" pred kamerama privatne tv postaje "Pink" što je odmah pridonijelo boljoj prodaji njenih ploča, a kod nas tako nešto možemo očekivati samo u "Noćnoj mori" Željka Malnara u  kojoj je, za sada, jedna "striptiz umjetnica" samo pokazivala gole grudi i kasnije srušila političarku Anu Lucić na pod jer ju je proglasila prostitutkom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara