Mariah Carey se razvodi nakon samo dva mjeseca braka?

"MARIAH je nekad bila prava profesionalka. Dolazila je na vrijeme, pripremala se i bila gotova za snimanje u rekordnom vremenu. Danas to više nije tako. Stalno je na mobitelu i svađa se. Mislim da je u pitanju suprug", rekao je medijima producent jednog američkog talk showa nakon što je u njemu gostovala nedavno vjenčana pjevačica. Novopečeni bračni par navodno se svađa jer 27-godišnjeg Nicka Cannona njezini prijatelji i suradnici nisu najbolje prihvatili - nazivaju ga "balavcem" i "potrčkom".

Prema tvrdnjama prijatelja slavne pjevačice, brak Mariah Carey i Nicka Cannona, sklopljen prije dva mjeseca na tajnoj ceremoniji, više ne funkcionira. Cannon, periferni pjevač i glumac, nije se uklopio u život jedne od najbogatijih pjevačica na svijetu, a ona se, kažu prijatelji, nije ni najmanje potrudila da upozna njegov svijet i prijatelje s kojima se družio prije braka. "Dajem im još dva mjeseca. Počeli su se stalno svađati. On ide za njom kao da je pas, svi se smijemo, a i Mariah polako shvaća da je pogriješila", rekao je prijatelj pjevačice medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Mariah zauzeta promoviranjem novog diskografskog uspjeha, albuma "E=MC2", Nick Cannon vrijeme uglavnom provodi po trgovinama, peglajući karticu svoje bogate supruge. U jednom je danu, prema pisanju američkih tabloida, potrošio oko deset tisuća dolara na dizajnersku odjeću, a na njega se okomila i Mariahina asistentica, ističući kako je prerastrošan. "Njihov odnos je čudan i zaista ne znam što joj je to trebalo u životu. Prije ovog braka bila je jako sretna", zaključuje anonimni prijatelj pjevačice za koju je pokretanje razvoda navodno samo pitanje dana.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara