Mariah pobjegla na medeni mjesec, prijatelji šokirani "brakom na brzaka"

HOLLYWOOD ne prestaje brujiti o Mariah Carey i njezinom "braku na brzaka" kojim je ovog tjedna iznenadila svjetsku javnost. Za repera kojeg poznaje nešto više od mjesec dana udala se, kažu uzvanici, na vrlo "impulzivnoj ceremoniji", a pjevačica je otkazala sve nastupe, pa čak i pojavljivanje u iznimno gledanom talk showu The View, i zaputila se na medeni mjesec. Nenadanom odlukom iznenadila je i svoje menadžere - album "E=MC2" trenutno je na prvom mjestu Billboardove top liste albuma, a Mariah, kažu izvori, nikad ljubav nije stavljala ispred posla, pogotovo sad kad je opet na vrhu.

Kako to i doliči američkim tabloidima, kontaktirani su svi mogući izvori - zaštitari, članovi obitelji i PR službe novopečenih supružnika. Saznalo se malo - nisu potpisali predbračni ugovor jer "nije bilo dovoljno vremena", svadba je bila organizirana u zadnji tren, a neki najbliži članovi obitelji za nju su doznali nakon što je završila, uglavnom telefonskim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saznalo se i kako prsten kojeg je Mariah dobila nije onaj koji je stajao na ruci bivše zaručnice Nicka Cannona, manekenke Selite Ebanks. Oglasila se, naime, poznata draguljarnica Jacob & Co., ističući kako je Nick Cannon nakon prekida sa Selitom naručio 17-karatni ružičasti dijamantni prsten.

Prijatelji popularne pjevačice iznenađeni su jer je Mariah, kažu, uvijek bila sumnjičava prema ljubavi, a još od nesretnog braka s diskografskim mogulom Tommyjem Mottolom, koji je propao 1996. godine, nije bila u dugoj vezi. Gostujući kod Opre Winfrey, Mariah je prije nekoliko tjedana izjavila kako "nije spremna za brak", a mogućnost osnivanja obitelji odbacila je jer, kaže, "djeca zahtijevaju sasvim drugačiji stil života" od onog kojeg trenutno vodi.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara