Marija Cvitanović: Moje svađe s HTV-ovom stilisticom su "prazne priče"!

Nakon premijerne emisije "Zvijezde pjevaju", u kojoj je otpjevala pjesmu "Kao ti" s Goranom Karanom, stilistica Marija Cvitanović prima isključivo pozitivne kritike. Ipak, priznala nam je kako ju je prilično pogodio trač u jednim dnevnim novinama, tj. navodna informacija da se zbog vlastitog ega posvađala s kostimografkinjom emisije, Natašom Svekler.

"Nataša je normalna i pristojna osoba i nije istina da smo ikad bile u sukobu. I ona smatra da bi se svaki izvođač trebao ugodno osjećati u odjeći u kojoj nastupa, a na samom početku priprema emisije rekla je kako pretpostavlja da ću imati neke prijedloge za svoj outfit. Nataša ne traži od svakog od nas da isključivo slušamo njene sugestije, pa ne vidim u čemu je problem", kaže Marija. 

 
"U ovom slučaju posrijedi su novinarska zloća i neprofesionalnost, jer neki ljudi pod svaku cijenu traže negativno u stvarima u kojima negativnog uopće nema", rekla nam je Marija, koja je u subotnju emisiju donijela vlastitu garderobu, baš kao i Bojana Gregorić te još neke sudionice.

Nastupom je, kaže, vrlo zadovoljna, ali ju je prilično iznenadio natjecateljski duh, za kojeg nije očekivala da će već u premijernoj emisiji biti itekako izražen. S Goranom Karanom odlično surađuje, a među kolegama "amaterima" posebno su je oduševili Robert Zuber i Luka Bulić. Osim supruga, najveću podršku pružio joj je vlasnik AVA-e Roman Majetić, kojem pripisuje najviše zasluga za sudjelovanje u emisiji. "Publika je bila zaista nabrijana, ali imala sam i ja svoje adute - Igora, Romana, Jelenu i druge prijatelje", kaže Marija. 

Iako je u djevojačkom zboru Zvjezdice provela nešto više od pet godina, priznaje kako ju je Karan naučio nekim novim tehnikama i "cakama" koje će sigurno primijeniti u emisijama koje slijede. "Uživam u showu, jer me pjevanje na sceni na neki način vraća u djetinjstvo. Atmosfera među nama izvođačima je odlična, nimalo napeta kao što neki mediji pišu. A žiri? Osim što mislim da bi se više trebali fokusirati na ocjenjivanje nas 'amatera', smatram da su korektni, pa i zabavni. Mi uživamo i negativnim emocijama jednostavno nema mjesta", zaključuje Marija Cvitanović, koju ove subote očekuje swing točka.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara