Meghan blista: Otkriveno čime se bavi otkako je otišla iz Velike Britanije

Meghan blista: Otkriveno čime se bavi otkako je otišla iz Velike Britanije
Foto: Facebook

MEGHAN MARKLE jučer se prvi put ukazala od odlaska iz Velike Britanije u Kanadu, a snimljena je kako se ukrcava u hidroavion koji ju je prevezao s otoka Vancouvera u grad Vancouver.

Kako je kasnije otkriveno, vojvotkinja je posjetila sklonište za žene žrtve nasilja u jednoj od najsiromašnijih kanadskih regija. Tijekom druženja sa ženama u centru Downtown Eastside vojvotkinja nije skidala osmijeh, a sa ženama je pila čaj.

"Pogledajte s kim smo danas pili čaj! Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle posjetila nas je kako bismo razgovarali o pitanjima koja se tiču žena u zajednici", objavili su iz centra na svojoj Facebook stranici.

Centar je siguran prostor za žene i djecu koji su doživjeli nasilje te se bore s beskućništvom, siromaštvom i ovisnošću.

Za razliku od dana kad je bila dio kraljevske obitelji te je morala biti non-stop elegantna, Meghan je za posjet skloništu odjenula traperice i džemper, a kad ga je napustila, preko sebe je prebacila debelu jaknu. Njen i Harryjev sin Archie ostao je kod kuće, a britanski tabloidi pišu da ga nitko nije vidio otkako je s njom otišao u Kanadu.

Meghan posljednjih dana živi na novom, 14 milijuna dolara vrijednom imanju na otoku Vancouveru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara