Meghan i Kate nikad neće biti najbolje frendice, evo i zašto

Meghan i Kate nikad neće biti najbolje frendice, evo i zašto
Foto: Guliver Image/Getty Images

VOLE se? Mrze se? O odnosu Kate Middleton i Meghan Markle puno se šuška od udaje bivše glumice za princa Harryja.

Mnogo je onih koji bi voljeli da Meghan i Kate postanu najbolje prijateljice, no puno je više onih koji se nadaju svađi, ljubomori i sočnim tračevima iz kraljevske palače.

Meghan i Kate u nekoliko se navrata moglo vidjeti zajedno, posljednji put kad su zajedno došle na Wimbledon. Iako su cijelo vrijeme razgovarale, stručnjaci za govor tijela otkrivaju u kakvom su zapravo odnosu.

"Mislim da su u dobrom odnosu i da provode dosta vremena zajedno. Meghan je uvijek dobrodošla kod Kate, a navodno voli doći kod nje i družiti se s djecom. Mislim da su priče o lošim odnosima samo medijska nagađanja, jer se po ničemu nije dalo zaključiti da se ne slažu", tvrdi autorica knjige o princu Harryju Katie Nicholl, koja godinama prati kraljevsku obitelj.

Embed from Getty Images

Dodaje da se ipak ne može očekivati da će Kate i Meghan postati najbolje prijateljice.

"Vidi se da su različite osobe, odrasle u različitim obiteljima i okolinama te nemaju iste interese. Meghan je prilično samostalna i samopouzdana, pa će vjerojatno stvoriti svoj krug prijatelja u Londonu kako ne bi ovisila o Kate", tvrdi Nicholl.

Meghan je Harryja upoznala preko prijatelja iz Londona iz čega je očito da u tom gradu ipak nije sama. Nicholl pretpostavlja da će se šogorice zbližiti kad Meghan postane majka, jer će tada provoditi više vremena zajedno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara