"Meghan je bila očajna, nije spavala zbog života u kraljevskoj obitelji"

"Meghan je bila očajna, nije spavala zbog života u kraljevskoj obitelji"
Foto: FAH/Facebook

"MEGHAN MARKLE konačno se osjeća kao da može napraviti što god želi bez traženja dozvole nakon što je napustila poziciju u kraljevskoj obitelji", ispričala je njena prijateljica za Daily Mail.

"Osjećala je da mora pobjeći jer joj je život u obitelji uništavao dušu", dodala je.

Vojvotkinja od Sussexa trenutno je u Kanadi s osmomjesečnim sinčićem Archiejem, a prvi put od razlaza od kraljevske obitelji u javnosti se pojavila u utorak, kad je posjetila centar za žene Downtown Eastside u Vancouveru kako bi im pružila podršku.

Meghanina prijateljica tvrdi da 38-godišnja vojvotkinja konačno može disati te da nije željela da joj sin odrasta u tako toksičnom okruženju. Zbog toga je daj dio života željela ostaviti iza sebe.

"Bliskom krugu ljudi priznala je da joj je duša uništena te da je odluka o odlasku bila pitanje života i smrti, misleći na smrt svog duha. Osjećala je da ne može biti dobra majka Archieju jer nije bila prava verzija sebe. Ponekad je osjećala da se ne može prilagoditi kraljevskoj obitelji. Nije htjela da Archie osjeti njen stres i tjeskobu. Osjećala je da je to toksično okruženje za njega jer je bilo previše napetosti i frustracija", dodala je.

Sad kad je kraljica Elizabeta pristala da Meghan i princ Harry žive u Engleskoj i Kanadi, prijateljica tvrdi da vojvotkinja želi puno toga napraviti.

Meghan će nastaviti iznenada dolaziti na razna mjesta koja pomažu ženama i djeci i želi da je zajednica prihvati, što nije osjećala u Velikoj Britaniji.

"Osjećala se sputano i ograničeno", tvrdi prijateljica.

U tome je podržava majka Doria Ragland, koja je "bila zaista zabrinuta za Meghan te je odahnula jer njena kći svoje mentalno zdravlje stavlja na prvo mjesto".

Prijatelji tvrde da je Meghan bila očajna u Velikoj Britaniji, da nije spavala te je imala napadaje tjeskobe kad je razmišljala o budućnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara