Meghan je imala tajni profil na Instagramu, komentari su bili užasni

Meghan je imala tajni profil na Instagramu, komentari su bili užasni
Foto: Instagram

SLUŽBENO je Meghan Markle ugasila sve profile na društvenim mrežama u siječnju prošle godine, dva mjeseca nakon što je objavljeno da je zaručena za princa Harryja.

No prema posljednjim izvještajima, vojvotkinja od Sussexa imala je tajni profil kojim se služila kako bi pratila svoje prijatelje. Nakon što je vidjela otrovne komentare trolova, 37-godišnja Meghan odlučila je ugasiti i taj tajni profil.

Kako su otkrili izvori, vojvotkinja, koja bi u travnju trebala roditi prvo dijete, nakon što je vidjela komentare "osjećala se usamljeno i izolirano" te je netom prije Božića ugasila profil "zbog svog mentalnog zdravlja". Navodno ju je to toliko uplašilo da se više ne osjeća sigurno u eksponiranju bez zaštite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle (@hrhofsussex)

"Otkako je ugasila javne profile, imala je lažni profil kojim je pratila prijatelje. Trolovi na društvenim mrežama pisali su joj zaista gnjusne stvari, a vidjela je i medijske naslovnice. Postalo joj je teško te je odlučila ugasiti i taj profil netom prije Božića zbog svog mentalnog zdravlja. Osjećala se usamljeno i izolirano", rekao je izvor za The Sun.

"Ne osjeća se dovoljno sigurno ni da izađe van bez zaštite", dodao je.

Većina članova kraljevske obitelji nema profile na društvenim mrežama, izuzev princeza Beatrice i Eugenie. Ranije se pisalo da se Meghan osjeća "frustrirano i pod stresom jer nema svoj glas te je pravila kraljevskog života ograničavaju". Prema posljednjim tračevima iz palače, Meghan je očajna zbog uloge vojvotkinje, a Harry se osjeća kao da je kriv za to.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara