Meghan Markle ima sladak hobi, a istu stvar voljela je raditi i princeza Diana

Meghan Markle ima sladak hobi, a istu stvar voljela je raditi i princeza Diana
Foto: Instagram

OTKAKO je postala vojvotkinja, Meghan Markle sve češće uspoređuju s drugim članovima kraljevske obitelji, od Kate Middleton do Sarah Ferguson. No najčešće je ipak uspoređuju s pokojnom princezom Dianom, piše The Mirror.

Naime, nedavno se saznalo kako njih dvije dijele isti hobi - ručno pisanje pisama. Na  svom starom lifestyle blogu The Tig, Meghan je opisala svoju ljubav prema ručnom pisanju pisama, a to je bilo nešto što je i Diana često radila.

"Od starih stvari koje volim je i moja ljubav prema pisanju (i primanju) ručno pisanih poruka", pisala je te istaknula koliko obožava dobiti pismo. "Znam poštarevo ime, jurim do vrata kad dolazi pošta (obično samo računi ili leci), no uvijek se nadam da će biti pismo. Slatko pismo."

Sudeći po autoru Andrewu Mortonu, koji je napisao autoriziranu Dianinu biografiju, Meghanina pokojna svekrva u tome je također uživala te je odvajala vremena koliko god je mogla za pisane zahvale ljudima.

Embed from Getty Images

Posebno je izdvojio kako je nakon udaje za princa Charlesa 1981. godine Diana "sjela kako bi odgovorila na mnoga od 47 tisuća pisama i 10 tisuća darova koje je vjenčanje generiralo", iako je pri tome imala ispomoć.

Osobna pisma princeze danas se smatraju iznimno vrijednima, a prodaju se na aukcijama za tisuće dolara.

Stručnjaci smatraju kako ručno pisanje pisma govori puno o osobnosti i karakteru. Diane Gottsman, osnivačica škole protokola iz Texasa, za Huffington Post je pojasnila: "To je poseban dodir koji nadilazi ono što se obično očekuje jer znači da ste poduzeli dodatne korake."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara