Meghan Markle novom objavom na Instagramu proslavila veliki uspjeh

Meghan Markle novom objavom na Instagramu proslavila veliki uspjeh
Foto: Instagram

UREDNIK britanskog Voguea Edward Enninful objavio je u četvrtak da je rujansko izdanje, u kojem je Meghan Markle bila gošća urednica, najbrže prodani broj u povijesti britanskog Voguea. Kako bi to proslavila, vojvotkinja je na Instagramu podijelila videosnimku u kojoj ona i Edward pričaju o ovom značajnom izdanju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Na snimci, veoma raspoložena i nasmijana vojvotkinja u jednom trenutku Edwardu poklanja šešir sa šljokicama kako bi proslavili. Edward Enninful inzistira na tome da je Meghan rođena urednica, prenosi časopis Hello.

"Nikada nisam vidio ništa slično. Bila si uključena u čitav proces, od početka do kraja", istaknuo je Edward.

Dodao je i da je bio veoma uzbuđen kada je ušao u Kensingtonsku palaču kako bi se sastao s Meghan.

Vojvotkinja je istaknula da je modni element časopisa prepustila profesionalcima.

"Jedino što sam ih pitala bilo je: 'Jeste li upoznati s kraljevskim modnim stilom i kodom odijevanja?' i 'Možete li u ovom broju predstaviti odjeću koja je napravljena od održivih materijala?' Tek tada sam bez problema sve prepustila stručnjacima", prokomentirala je Meghan.

"Željela si da fokus bude na ženama koje mijenjaju svet, ženama koje rade nevjerojatne stvari, što je zapravo srž britanskog Voguea", dodao je Edward.

Vojvotkinja se dotaknula i sada već poznatog zrcala koje je postavila na središnji dio naslovne stranice.

"Srećom, zrcalo je našlo svoje mjesto na naslovnoj stranici, željela sam da svatko tko kupi časopis može sebe vidjeti u njemu, veoma sam ponosna što smo to postigli", istaknula je Meghan.

Kada je prvi put najavljeno da će Meghan biti gostujuća urednica rujanskog izdanja Voguea, ona je izdala priopćenje:

"Proteklih sedam mjeseci su za mene bili veoma dragocjeni. Suradnja s Edwardom, kako bismo zajedno usmjerili fokus časopisa na određene vrijednosti, uzroke i ljude koji danas mijenjaju svijet, neprocjenjiva je Nadam se da će svi moći osjetiti snagu kolektiva u raznovrsnom izboru žena koje smo izabrali za naslovnicu. Nadam se da će se čitatelji osjećati nadahnuto kao i ja 'snagama promjena' koje će pronaći na ovim stranicama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara