Meghan Markle rodila je u tajnosti?

Meghan Markle rodila je u tajnosti?
Foto: Guliver Image/Getty Images

VOJVODA i vojvotkinja od Sussexa prije nekoliko dana su objavili da će detalje o rođenju svog prvog djeteta zadržati u tajnosti te da će javnost biti obaviještena tek kada obitelj proslavi rođenje. Britanski mediji počeli su nagađati da se dijete već rodilo, budući da je Meghan na porodiljni dopust otišla 20. ožujka.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zahvaljuju na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog prvog djeteta. Vojvoda i vojvotkinja donijeli su privatnu odluku da će sam događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaviještena o rođenju djeteta kada se ono proslavi u uskom krugu obitelji", napisali su Meghan i Harry, a mnogi su ove riječi protumačili kao znak da se beba već rodila, piše Express.

Budući da je prošlo već mjesec dana od Meghaninog odlaska na porodiljni dopust, nije nemoguće da je beba već stigla. Glasine je podgrijao i nedavni dolazak Meghaninog prijatelja Daniela Martina (koji je mogući djetetov kum) u London.

Par je napravio i Instagram profil na kojemu će vrlo vjerojatno objaviti prve fotografije djeteta. Profil nije aktivan već tri dana, a posljednja objava tiče se Harryjeva posjeta jednoj udruzi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara