Mel Gibson i službeno razveden: Okončan 31-godišnji brak

Foto: JLP

HOLIVUDSKI glumac i redatelj Mel Gibson koji je posljednjih godina zabavljao javnost prepucavanjem sa svojom ljubavnicom Oksanom Grigorijevom, službeno je razveden, prenose britanski mediji. Sudac je odobrio nagodbu i time okončao Melov 31-godišnji brak s bivšom ženom Robyn, koja će vratiti svoje mladenačko prezime Moore.

Par se rastavio još 2006. nakon Gibsonovih pijanih ispada i anti-semitskih izjava. U braku su bili od 1980. godine i imaju sedmero djece. Ipak, tolerantna Robyn je zahtjev za rastavom braka podnijela tek 2009. nakon što se Mel počeo u javnosti pojavljivati sa svojom novom djevojkom Oksanom. Fatalna Grigorjeva je Gibsonu rodila kćer, no veza nije dugo potrajala. Cijelu prošlu godinu i dobar dio ove par je punio stupce tabloida optužbama za nasilje, prijevare i šovinizam. Oksana je Gibsona prijavila policiji, što je završilo njegovom osudom na tri godine uvjetne kazne i isplatom od 750 000 dolara Oksani za uzdržavanje njihove kćeri.

Gibson je jedan od najplaćenijih holivudskih zvijezda. Iako detalji rastave nisu poznati javnosti, 31 godina braka bi se morala dobro isplatiti Robyn s obzirom da je Melovo bogatstvo procijenjeno na 900 milijuna dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara