"Melania će se razvesti od Trumpa čim mu istekne mandat"

"Melania će se razvesti od Trumpa čim mu istekne mandat"
Foto: Guliver Image/Getty Images

BIVŠA savjetnica Donalda Trumpa Omarosa Manigault Newman tvrdi da Melania svojim modnim izborima, poput jakne s porukom "Zbilja me nije briga, a vas?", želi iznervirati svog supruga te ga kazniti.

Omarosina knjiga u kojoj između ostalog tvrdi da je odnos Donalda i njegove kćeri Ivanke izopačen posvetila se i odnosu američkog predsjednika i njegove žene.

Melania je u lipnju otputovala u centar za djecu migranata u Teksasu, a javnost je pozitivno reagirala na to - barem dok se nisu objavile fotografije jakne koju je nosila. Riječ je o Zarinoj jakni čija je cijena tek 39 dolara, no na leđima joj se nalazila u tom trenutku zaista nepoželjna poruka.

Embed from Getty Images

Omarosa tvrdi da je za Melaniju izbor te jakne bio akt pobune i način da nanese štetu svom mužu.

"Mislim da je bila prisiljena tog dana otići na to putovanje kako bi sredila nered koji je napravio Trump i njegova bezosjećajna administracija. Obukla je tu jaknu kako bi skrenula pozornost na njegovu odluku i neosjetljivost administracije", tvrdi Omarosa, dodavši da je Melanijina želja bila minirati putovanje na kojem je trebala uljepšati Trumpovu sliku u javnosti.

"Poslala je poruku onima koji su je tamo poslali, kako im više ne bi padalo na pamet od nje tražiti takve stvari", tvrdi bivša Trumpova savjetnica i dodala da je uvjerena da Melania suosjeća s djecom koja su se nalazila u centru, ali je željela pokazati da su odluke njenog muža glupe.

"Ona jako dobro zna da će se njezina odjeća komentirati i detaljno proučavati. Zašto je nosila Guccijevu pussy bow ružičastu košulju nakon što je puštena snimka na kojoj Trump govori 'kad si zvijezda, žene će ti sve dopustiti, čak i da ih uhvatiš za pičku (pussy)'? Je li slučajno nosila bijelo odijelo, poput onog Hillary Clinton, na dan kad se Trump obraćao Kongresu? Njene modne poruke nisu uvijek jasne, ali nisu ni slučajne'', istaknula je Omarosa.

Tvrdi da Melania čeka da njenom suprugu završi mandat kako bi se razvela od njega.

"Mislim da Melania broji svaku minutu do kraja njegovog mandata", napomenula je, potvrdivši time pisanje Michaela Wolffa u knjizi Fire and Fury: Inside The Trump While House, u kojoj stoji da Trumpovi više ne dijele spavaću sobu.

Melanijina glasnogovornica Stephani Grisham odbacila je Omarosine tvrdnje.

"Gospođa Trump rijetko je, ako ikada, stupala u kontakt s Omarosom. Tužno je što se osvećuje na ovaj način, posebno nakon svih prilika koje joj je pružio predsjednik", rekla je za Newsweek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara