"Odnos Trumpa i kćeri Ivanke je izopačen"

"Odnos Trumpa i kćeri Ivanke je izopačen"
Foto: Guliver Image/ Getty Images

TRUMPOVA bivša suradnica Omarosa Manigault Newman opisala je američkog predsjednika u svojoj knjizi ''Poremećen'' te ga prozvala seksistom i rasistom, čovjekom punim predrasuda koji sa svojom kćerkom ima ''izopačen'' odnos.

Omaroda je radila u uredu Donalda Trumpa do prošle godine, pratila ga je više od deset godina te je sad napisala memoare u kojima je, između ostalog, progovorila o njegovom čudnom odnosu s kćeri Ivankom.

''Lako je primijetiti da je Ivanka njegova miljenica. 2006. godine za nju je rekao: ''Kad Ivanka ne bi bila moja kći, ja bih ju pokušao osvojiti. Nije li to strašno?'' Otkad poznajem Trumpa promatrala sam kako grli i dodiruje kćer, kako je ljubi i njezin način na koji ga zove 'tata'. Po mom mišljenju na temelju opažanja njihov odnos ide do granice prikladnog odnosa oca i kćeri i skače po rubu'', napisala je Manigault Newman u svojoj knjizi.

''Trump je posesivan na svoju kćer, a ona koristi status tatine djevojčice da bi radila po svome. Suprotno njezinoj slici u javnosti, Ivanka ima pogan jezik'', piše Omarosa o američkom predsjedniku, prisjećajući se Ivankinog govora na republikanskoj nacionalnoj konferenciji 2016. godine kad je Trump spustio ruke na njene bokove.

''Pomislila sam u sebi: Kad ćete više prestati?'', priznaje autorica, te kaže kako danas shvaća da ju je Trump ubacio u žrvanj prljavih dogovora jer je deset godina bila slijepa, sve do prošle godine kad je napustila predsjednika i njegov tim te odlučila progovoriti o svemu što zna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara