Mesić na Hvaru pokazao glumačke sposobnosti: Snimao film "Visoka modna napetost"

Foto: Jadran Babić/Cropix

BIVŠI hrvatski predsjednik Stipe Mesić trenutno je na Hvaru. Osim što je uživao u lijepom vremenu na moru, Mesić je danas imao i zaposlen dan. U Jelsi, to jest, na setu u Zavali, je snimao film Filipa Šovagovića "Visoka modna napetost".

Mesić u filmu ima manju ulogu, a glumi predsjednika države koji se dolazi skloniti na otok zbog velikog pritiska javnosti. Snimanje je počelo 26. travnja, a trebalo bi završiti do polovice lipnja. Na snimanju se družio s redateljem i ostalim glumcima koji se pojavljuju u filmu.

"Visoka modna napetost" je priča o trojici braće - političaru, vjerskom fanatiku i kriminalcu, koji žive u maloj otočnoj sredini. Glavna uloga pripala je Goranu Navojcu, koji glumi sumanutog načelnika mjesta koji čini sve kako bi njegovo mjesto preraslo u grad pa on tako postao gradonačelnik. Načelnikovu tajnicu glumi Nataša Janjić, a jednog od njegove braće glumi njegov brat i u stvarnom životu, Bojan Navojec. Mariji Škaričić je pripala uloga trudnice, dok dizajnera koji je na otok doputovao na odmor igra Mišo Mihočević. U filmu, između ostalih, glume i Franjo Dijak, Enes Vejzović te Ranko Zidarić. Scenarij za film su napisali Ivica Đikić i Robert Perišić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara