Michael Jackson je u kući imao kolekciju eksplicitnih i jezivih slika gole djece

Michael Jackson je u kući imao kolekciju eksplicitnih i jezivih slika gole djece
Foto: Guliver Image/Getty Images

PRIČE o pedofilskim sklonostima Michaela Jacksona traju od početka devedesetih. Iako je film "Leaving Neverland" sada šokirao milijune ljudi, Jackson je već dva puta bio optužen za pedofiliju, a suđenje su 1993. godine i 2000. godine pratili svi svjetski mediji. Oba puta Jackson je oslobođen optužbi za zlostavljanje dječaka, ali je policija u pretresu njegovog imanja Neverland pronašla kolekciju bizarnih slika gole djece koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kolekcija slika pronađena je 2003. godine, a prema navodima policije, tu je bilo zaista svega - gole djece, mučenja djece i sadomazo scena s djecom i odraslima.

Policija je i javno objavila neke od slika pronađenih na Neverlandu, a tada se sumnjalo na to da slike pornografije koristi za zavođenje dječice. I njegova bivša kućna pomoćnica javno je svjedočila da je Kralj popa obožavao fotografije golih beba i dječaka te da ih je držao po zidovima.

Podsjetimo, Michael Jackson 1993. godine bio je optužen za seksualno zlostavljanje Jordana Chandlera. Tada mu je izvansudskom nagodbom isplatio 25 milijuna dolara. Drugi put bio je optužen 2005., za zlostavljanje Gavina Arviza, ali ga je sud zbog nedostatka dokaza oslobodio. 

Embed from Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara