Michaela Jacksona brat nagovara na prelazak na Islam

"Osjećam da Michael treba postati musliman, jer bi to bila sjajna zaštita od svega onoga za što ga lažno optužuju." - rekao je za Reuters Jermaine, koji trenutno živi u Bahrainu.

"Tamo je snaga i zaštita." - dodao je bivši član Jackson´s Five, napominjući kako je upravo on razlog zašto Michael razmišlja o tome da promjeni vjeru.

"Ja sam razlog zašto je Michael došao u Bahrain, želio sam ga maknuti iz Amerike. Ovo je spokojno i tiho mjesto gdje se ljudi mole pet puta dnevno, a to je prekrasno." - rekao je Jermaine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će izgleda Michael nastaviti američki trend promjene vjere. Bio to Islam, Scijentologija ili Kabala, tako je svejedno, glavno da je riječ o trendovskoj potrebi slavnih da "pronađu sebe".

No, Jacksonov možebitni prelazak na Islam nije jedini razlog zašto se ovaj pjevač ponovno našao u središtu medijskih zbivanja. Američki mediji, naime, izvještavaju da je kralj popa u tolikim dugovima da će tijekom posjeta Japanu u veljači svojim obožavateljima naplaćivati 1.700 funti za 30 sekundi razgovora sa njim.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara