Milan Popović prijavio Severinu za obiteljsko nasilje

Milan Popović prijavio Severinu za obiteljsko nasilje
Foto: Instagram

MILAN POPOVIĆ prijavio je Severinu Centru za socijalnu skrb zbog "obiteljskog nasilja". 

Milanov odvjetnički tim predočio je Centru za socijalnu skrb uvrede koje je pjevačica navodno iznijela na račun oca svog djeteta i zbog toga je optužio za obiteljsko nasilje. Srpski tabloid Blic piše da je Milan prijavu podnio zbog maila koji mu je Severina navodno poslala, a u kojemu ga naziva "glupanom, nezdravim čovjekom koji se mora liječiti na psihijatriji, psihopatom, govnarom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem...".

Blic piše i da je Severina u mailu napisala "da će učiniti sve da zaštiti sina od oca", "da bi ga najradije izlemala po govnarskim kostima" te "da joj se povraća od njega, da zagađuje svijet, da je bijednik i nula od čovjeka".

"Od početka sudskih postupaka s bivšim partnerom, Severina je već više puta bila prijavljivana od suprotne strane za razne bedastoće. Sve prijave protiv nje bile su odbačene kao neosnovane. Za ovu prijavu sam danas čuo prvi puta i umro sam od smijeha", prokomentirao je Milanove prijave za Index Severinin menadžer Tomica Petrović.

Inače, Severina i Milan Popović već dugo vode sudske bitke za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Prema presudi iz veljače, Aleksandar živi jednako kod oba roditelja. "Severina nije zadovoljna ovom odlukom jer smatra da nije dobra za dijete i na nju će se žaliti", zaključio je tada za Index Tomica Petrović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara