Mirna Maras: Blagdani su još ljepši otkako je Niko tu

Foto: Index

LIJEPA Mirna Maras otkrila nam je kako provodi blagdane i koji su joj najdraži božićni rituali. "Kao i svake godine, blagdane provodim u krugu obitelji. Volim taj osjećaj koji donosi Badnjak i Božić, nekako je sve toplo i veselo. Najdraži dio svega mi je ipak Badnjak navečer, kada kitimo bor", otkrila je Mirna.

"Otkako je Niko tu, sve je još ljepše nego prije"

Otkako su ona i njezin suprug Mario dobili malenog Niku, sve je, kaže Mirna, još ljepše. "Sad je ustvari još ljepše nego prije. Dijete donese još veće veselje. Jako me veseli kada vidim sreću i uzbuđenje na njegovom licu dok otvara poklone. Nema još nikakvih zahtjeva kada su pokloni u pitanju. Znam što voli pa su i pokloni prilagođeni tome", otkrila nam je voditeljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam dobivala neke velike, skupe poklone"

Iako nema posebnih božićnih uspomena, uvijek se rado sjeti ukrašavanja bora i veselja otvaranja božićnih poklona. "Nikad to nisu bili neki veliki ili skupi pokloni. Roditelji su nas uvijek razveselili nekom sitnicom, a slatkiši su uvijek izazvali osmijeh na lice", nadodala je Mirna o poklonima. Iako dosada nije pravila kolače, Maras nam je uoči božićnih blagdana otkrila kako će ove godine ipak uhvatiti kuhaču u ruke.

"Dosad sam odlazila u slastičarnicu, no ove godine ću napraviti dva, tri kolača"

"Donedavno sam pribjegavala jednostavnom rješenju, a to je slastičarnica. No, ove godine ću napraviti dva, tri kolača. Bit će to jednostavni, ali ukusni recepti", izjavila je uoči Božića simpatična Mirna. Od božićnih pjesama obožava "Last Christmas", a od filmova "Sam u kući". Sebi i bližnjima želi puno zdravlja. "Puno, puno zdravlja, ljubavi i sretnih trenutaka", zaključila je Mirna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara