Momačka večer na švedski način

U POPODNEVNIM terminima radnim tjednom na HTV-u možete pratiti "Neslane šale Oprah Winfrey", što je duhovito otprilike onako kao što zvuči. Ako vas zaista zanima kako izgleda dooobra neslana šala, čitajte dalje.

U skrivenim zakucima Interneta, a samo za vaše oči, pronašli smo ovu priču o momačkim večerima u Švedskoj.

Za razliku od prakse u većini zapadnih zemalja, momačke večeri u Švedskoj se ne sastoje (isključivo) od zajedničkog opijanja, drogiranja i eventualnog plesa s unajmljenom striptizetom.

Kreativni Šveđani imaju običaj "oteti" budućeg mladoženju, odvesti ga na ranije isplanirano mjesto i tamo tulumariti oko 24 sata - na sebi svojstven način.

Mladoženja nema pojma kamo ga odvode i što su isplanirali, a na kraju se obično krije neka zamka, pažljivo pripremana cijelo vrijeme.

Tako je bilo u slučaju anonimnog mladića sa slike (na slici nije ništa nenormalno, zar ne?).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njega su prijatelji oteli, dali mu da cijeli dan nosi lažnu bradu sa slike, proglasili kapetanom broda i postavili ga iza kormila 20-metarske jahte.

Budući mladoženja odlično se zabavljao s prijateljima krstareći cijeli dan, naravno uz dobru hranu i piće.

Navečer su se prijatelji vratili na kopno, a za noć je bio planiran izlazak u klub i tulumarenje do zore.

Budući da se nakon cjelodnevnog krstarenja valjalo urediti i pripremiti za ludu završnicu momačke večeri, prijatelji su zajedno otišli u saunu, što je uobičajeno u Švedskoj.

Zamislite užas mladoženje kad je ušao u saunu gdje su svi njegovi prijatelji sjedili potpuno goli, i primjetio da njegov najbolji prijatelj nema niti jednu jedinu dlaku na "strateškom mjestu".

Baš kao nijedan od njegovih ostalih prijatelja.

A sad pažljivo ponovo pogledajte naslovnu fotografiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara