Što to svijetli na francuskoj rivijeri? Ćelava Naomi Campbell!

NAOMI CAMPBELL, model poznat po divljim i agresivnim ispadima jednako kao i po svojoj zvjezdanoj karijeri, u Cannesu je otkrila još nešto po čemu bi uskoro mogla postati poznata - da je ćelava. Je li se Naomi u jednom od svojih ispada počupala s manekenkama u backstageu kakve revije ili s londonskim Bobbyijima na ulici zasad ostaje nepoznato,  ali da je "crna pantera" ostala bez pola kose poznata je činjenica.

Na rođendanskoj zabavi koju su manekenki priredili dizajneri Dolce & Gabanna Naomi je naprosto blistala - izgleda da joj činjenica što i njezina ćela blista nimalo ne smeta. Tulum se uskoro preselio na luksuznu jahtu Naominog bivšeg dečka, P Diddija, gdje je sa svakim daškom povjetarca usmjerenim prema Naominoj kosi ćelavost crnog supermodela fotografima bila servirana "na dlanu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najljepših žena svijeta uskoro bi mogla izgubiti titulu kraljice modnih pista, što zbog svoje nepredvidive naravi, što zbog novog izgleda koji "njeguje". Pretpostavlja se da Naomi ipak ćelavi zbog brojnih umetaka za kosu, koje s povremenim pauzama koristi već dvadesetak godina, i iako je manekenka i sama svjesna očite činjenice, u Cannesu joj to, najvjerojatnije zbog pozamašne količine alkohola koji je ulila u sebe, nimalo nije smetalo.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara