Mračna tajna epizode Simpsona u kojoj se pojavljuje Michael Jackson

Mračna tajna epizode Simpsona u kojoj se pojavljuje Michael Jackson
Screenshot: YouTube

FILM Leaving Neverland mogao bi zauvijek uništiti sliku o Michaelu Jacksonu milijunima njegovih obožavatelja. Brojne radiopostaje prestale su puštati pjesme Michaela Jacksona, a producenti Simpsona povukli su epizodu u kojoj je Jackson posudio glas jednom liku. 

Al Jean, dugogodišnji scenarist i izvršni producent Simpsona, za Vanity Fair je kazao da je problem s Jacksonom i Simpsonima puno dublji i da epizoda nije povučena samo zbog imidža serije.

"Bojim se da je sam Michael Jackson u zavođenju djece koristio činjenicu da se pojavio u Simpsonima i pokazivao im tu epizodu. Pogledao sam dokumentarac Leaving Neverland i doista mi izgleda da je Jackson koristio Simpsone da zavede i zlostavlja još djece. Morali smo maknuti tu epizodu, to je jedino ispravno", kazao je Jean.

Jackson je dao glas liku imena Leon Kompowsky u epizodi iz 1991. "Stark Raving Dad". Bila je to prva epizoda treće sezone u kojoj je Homer Simpsons u psihijatrijskoj bolnici i dijeli sobu s Leonom, koji tvrdi da je Michael Jackson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara